H1 - H2 - H3 tags

General questions about CMSimple
Post Reply
maeg
Posts: 525
Joined: Fri Feb 20, 2009 2:27 pm
Location: Agerbæk, Denmark
Contact:

H1 - H2 - H3 tags

Post by maeg » Fri Jun 28, 2013 12:46 pm

Hi

Meny of my clients have a lot of problems with H1 -H2 - H3 tags. They create a new site - delete a site with out knowing what they are doing.

So i wonder if it is possible to change then system or create a plugin so H1 - H2 - H3 tags only can be "add - delete or changed" by the Pagemanager and not in the editor. Ofcourse H4 - H5 - H6 still have to made by the editor.

I think it will be a good solution - if it can be done :D

Any ideers??

Have a nice day

Jens

cmb
Posts: 13173
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: H1 - H2 - H3 tags

Post by cmb » Fri Jun 28, 2013 1:03 pm

Hi Jens,
maeg wrote:Meny of my clients have a lot of problems with H1 -H2 - H3 tags.
ACK.

Therefore I have written Nope. Unfortunately it is not possible to write it as plugin, but the AddOn should be okay.

I have it running on one website only, but there it works fine. But please make some tests, before you deploy it to your clients.

Christoph
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

maeg
Posts: 525
Joined: Fri Feb 20, 2009 2:27 pm
Location: Agerbæk, Denmark
Contact:

Re: H1 - H2 - H3 tags

Post by maeg » Fri Jun 28, 2013 1:09 pm

COOL

+1

Post Reply