3 menu's in one website

General questions about CMSimple
bastingse
Posts: 242
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

3 menu's in one website

Postby bastingse » Fri Feb 20, 2015 11:05 am

Hi Folks,

I'm creating a website that actually needs 3 menu's......
I can create it with 1 menu and 2 newsboxes, but then a submenu is not working proper.

Here's an example of what i need. I'm talking about the 3 menu's on the left (not the one in the header right) http://cmsimple-xh.nl/layout.jpg.

I really wonder if this can be done in a way that the customer can always add pages to it if he wants.

Thanks already!

Holger
Site Admin
Posts: 2714
Joined: Mon May 19, 2008 7:10 pm
Location: Hessen, Germany
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby Holger » Fri Feb 20, 2015 11:35 am

Hmm,

maybe a solution is possible by using the "category" feature of advancedtoc :?
http://cmsimplewiki.com/doku.php/addons/advanced_toc

But putting the newsletter form between the navigation parts won't be possible that way.

bastingse
Posts: 242
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby bastingse » Fri Feb 20, 2015 12:41 pm

Holger wrote:Hmm,

maybe a solution is possible by using the "category" feature of advancedtoc :?
http://cmsimplewiki.com/doku.php/addons/advanced_toc

But putting the newsletter form between the navigation parts won't be possible that way.


Thanks Holger, going to read the documentation about advancedtoc and see if i can mange. Thanks for being so helpfull!
The newsletter is no problem, will move it somewhere else.

Thanks !!!

Holger
Site Admin
Posts: 2714
Joined: Mon May 19, 2008 7:10 pm
Location: Hessen, Germany
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby Holger » Fri Feb 20, 2015 1:04 pm

Somewhere on a old HDD I have a complete documentation of advancedtoc from Jens.
I'll drop you a line if I could find it...

EDIT: Ahh, just found it online: http://cmsimple-styles.com/cmsimplestyl ... vancedtoc/ :)

cmb
Posts: 12007
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby cmb » Fri Feb 20, 2015 1:07 pm

I have some doubts whether it's a good idea to use AdvancedTOC for new websites, see http://cmsimpleforum.com/viewtopic.php?f=5&t=8491&p=46308#p46305.
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

Holger
Site Admin
Posts: 2714
Joined: Mon May 19, 2008 7:10 pm
Location: Hessen, Germany
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby Holger » Fri Feb 20, 2015 1:16 pm

cmb wrote:I have some doubts whether it's a good idea to use AdvancedTOC for new websites

Hmm, a refactored li-addon for 1.6+ would be better of course. But at the moment I'm not aware of another ready to run solution for this request.

bastingse
Posts: 242
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby bastingse » Sun Feb 22, 2015 9:08 am

Right now i have advancedtoc up and running..... ofcourse need to modified it to the needs of my client :-)
http://cmsimple-xh.nl/advancedtoc
Last edited by bastingse on Sun Feb 22, 2015 10:02 am, edited 4 times in total.

bastingse
Posts: 242
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby bastingse » Sun Feb 22, 2015 10:01 am

If you take a look at the example: http://cmsimple-xh.nl/advancedtoc/ , there you can see the use of "category:Head category" and halfway the menu you see "catgeroy:Example category".
Is it possible to show an image instead of text on these places. Different images for each category?

lck
Posts: 1026
Joined: Wed Mar 23, 2011 11:43 am
Location: Dahoam ;)
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby lck » Sun Feb 22, 2015 12:41 pm

Possibly this is an option via css nth-child
Example - add in advancedtoc.css - Images and size, etc. adapt accordingly.

Code: Select all

ul.menulevel1 > li:nth-child(1) > div.menuspacer {
color: transparent;
background-color: #008C37;
background-image: url(http://cmsimpleforum.com/styles/prosilver/imageset/forum_logo3.gif);
height: 70px;
width: 270px;
}

ul.menulevel1 > li:nth-child(8) > div.menuspacer {
color: transparent;
background-color: #164A8E;
background-image: url(http://cmsimpleforum.com/styles/prosilver/imageset/forum_logo3.gif);
height: 70px;
width: 270px;
}
Bevor du den Pfeil der Wahrheit abschießt, tauche die Spitze in Honig ;)       ► CMSimple_XH Templates & OnePage-Templates ◄

bastingse
Posts: 242
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: 3 menu's in one website

Postby bastingse » Sun Feb 22, 2015 1:15 pm

AWESOME !!!! Great, perfectly !! Thanks Ludwig. Never to old to learn :-)
This is what i need!!
The only thing that i client can't do is add some pages (h1) in between..... Should there be a solution for that problem?


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest