HELP No Menu after changes on the provider side

General questions about CMSimple
Post Reply
ajvangent
Posts: 12
Joined: Thu Dec 31, 2009 4:23 pm

HELP No Menu after changes on the provider side

Post by ajvangent » Sun Jun 17, 2018 9:06 am

http://www.ruud-vermaat-duivensport.nl/

the provider moved the site to another platform.. now the menu does not work anymore. I cannot login to the site CMS anymore because that part is in the same column...

What to do?
I already renamed the backup file of the content but that only involves the content of the site, not the menu.

Any other tricks to try?

frase
Posts: 2300
Joined: Thu Apr 21, 2016 6:32 am
Location: Saxony
Contact:

Re: HELP No Menu after changes on the provider side

Post by frase » Sun Jun 17, 2018 9:22 am

ajvangent wrote:
Sun Jun 17, 2018 9:06 am
I cannot login to the site CMS anymore ...
Try:
http://www.ruud-vermaat-duivensport.nl/?login

Rename:
\userfiles\downloads\XHdebug.txt
to
\userfiles\downloads\_XHdebug.txt

Call the Site and see the errors. Post it here.

BTW:
Your Template is very old (table-layout).
Maybe the new PHP-version cannot work with the menu ???

cmb
Posts: 12893
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: HELP No Menu after changes on the provider side

Post by cmb » Sun Jun 17, 2018 10:08 am

frase wrote:
Sun Jun 17, 2018 9:22 am
Your Template is very old (table-layout).
Maybe the new PHP-version cannot work with the menu ???
Quite likely. From looking at another template of cmsimplewebsites.com, it uses the split() function which is not available as of PHP 7. If you have the following line in template.htm:

Code: Select all

	     list ($item,$url)= split('@',$x); 
replace it with:

Code: Select all

	     list ($item,$url)= explode('@',$x); 
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

Post Reply