CMSimple_XH 1.7.1

A place for general not CMSimple related discussions
cmb
Posts: 11886
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

CMSimple_XH 1.7.1

Postby cmb » Sat Oct 14, 2017 2:07 pm

Hi everybody!

CMSimple_XH 1.7.1 has just been released, see release announcement on cmsimple-xh.org.

Enjoy!
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

bastingse
Posts: 239
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby bastingse » Sun Oct 15, 2017 7:38 am

Nice work folks!! But i've download the latest versions 1.7.1 (from the website and github as well) but both are giving me a white screen after uploading it.

cmb
Posts: 11886
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby cmb » Sun Oct 15, 2017 9:35 am

Have you enabled debug mode? (i.e. rename the file userfiles/downloads/XHdebug.txt to userfiles/downloads/_XHdebug.txt)
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

bastingse
Posts: 239
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby bastingse » Sun Oct 15, 2017 11:08 am

Yes i did, please check pm

kurtm
Posts: 38
Joined: Tue Sep 03, 2013 12:29 am
Location: New Zealand

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby kurtm » Sat Oct 28, 2017 3:17 am

Likewise, I've downloaded the latest 1.7.1 version and uploaded to a brand new site. When accessed with both Firefox and Chrome only a blank page appears. Page source is totally empty. Enabled debug but results also blank. See: http://test.info.org.nz

I had the same experience with another pre-used site which I was upgrading. I finally went back to 1.7.0 which worked.

Help please!!

bastingse
Posts: 239
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby bastingse » Sat Oct 28, 2017 5:58 am

What version of serverphp you're using??

cmb
Posts: 11886
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby cmb » Sat Oct 28, 2017 10:28 am

If you're running PHP 5.3, quite likely this fix should help: just replace the red line with the green line (without the leading plus sign). Even better: use a more recent PHP version, if possible.
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

bastingse
Posts: 239
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby bastingse » Sat Oct 28, 2017 2:20 pm

Image

kurtm
Posts: 38
Joined: Tue Sep 03, 2013 12:29 am
Location: New Zealand

Re: CMSimple_XH 1.7.1

Postby kurtm » Sat Oct 28, 2017 11:07 pm

Success!!

Your advise to upgrade to a later PHP version did the trick. I was on 5.3, which was ISP's auto setting, but now on 7.1.8.

Many thanks folks.


Return to “General Discussions & Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest