CMSimple_XH 1.7.0rc1

Ein CMSimple Support Forum für deutsch sprechende Nutzer und Entwickler
Tata
Posts: 3037
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by Tata » Tue May 30, 2017 9:33 pm

cmb wrote:ch weiß nicht, was Du mit "EE Buchstaben" meinst
Es sollte CE sein. Und es ist mir klar, dass Font is Geschmäcksache. Sieht aber sehr gut aus. Ich habe z.B. Dubai Font gefunden, Es ist auch wunderschön, leider nicht in unserer Umgebung nutzbar. Und es ist richtig "klein".
https://dubaifont.com
dubai_font.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

oldnema
Posts: 265
Joined: Wed Jan 21, 2009 5:15 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by oldnema » Wed May 31, 2017 11:36 am

Tata wrote:Ich habe mit Übersetzungen begonnen. Ich vermisse den Translator. Es funkzioniert nicht mit der neuen Version (die 1beta7). Ist eine kompatible Version im Sicht?
I am also sorry that plugin translator is not supported.
Josef
Nobody knows how much time he has left ...
http://oldnema.compsys.cz/en/?Demo_templates

Tata
Posts: 3037
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by Tata » Wed May 31, 2017 12:11 pm

Working solution is on the first page: https://cmsimpleforum.com/viewtopic.php ... tor#p60147
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

cmb
Posts: 13273
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by cmb » Wed May 31, 2017 8:48 pm

oldnema wrote:I am also sorry that plugin translator is not supported.
Okay, I'll release a CMSimple_XH 1.7 compatible version of Translator_XH as soon as possible (probably next week).
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

Tata
Posts: 3037
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by Tata » Wed May 31, 2017 9:39 pm

I started testing all latest versions of available plugins. Advancednews must not be installed, or the page won't load at all. It reposrts
Fatal error: 'break' not in the 'loop' or 'switch' context in /Users/msereday/Sites/CMSimple_XH_17rc1-plugins/plugins/advancednews/admin.php on line 322
Other plugins work sofar. But I stopped at fhs_adminmenu. I saw missing icons. I have checked installation of Fa plugin. everything is OK, only the Fa icon is new and placed on other place, so I couldn't find it at first.
But it seems to be some problem with the plugin (?).
After having tested all other installed plugins, I'll upload the whole installation to the server with demo or commented pages for each plugin.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

frase
Posts: 3015
Joined: Thu Apr 21, 2016 6:32 am
Location: Saxony
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by frase » Thu Jun 01, 2017 6:58 am

Tata wrote:But I stopped at fhs_adminmenu. I saw missing icons.
Hi Martin,
hast du die Version "fhs_adminmenu-without-fa" probiert?
Die funktioniert unter XH 1.7 zusammen mit dem FA-Plugin.

Tata
Posts: 3037
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by Tata » Thu Jun 01, 2017 7:21 am

Nein, die habe ich irgenwie übeersehen. Sofort folge ich weiter. Uff, 58 Plugins zu testen. Oder, schlagt mal vor, welche der Plugins braucht man gar nicht testen.
advancedform-xh-1.1 | boilerplate | calendar148 | coco | cryptographp | downloadcontrol | downloadcontrol_XH_1-7beta3 | editor_tab | expandcontract-07 | facebook | fhs_adminmenu | flexslider | foldergallery_xh-folder-preview-thumbs | forum1beta5 | fotorama-01b2 | googlemaps | hi_admin_1.0beta1 | hi_backup | hi_fancybox | hi_kcfinder3beta1 | imagescroller | imgalbum | imgcarousel | imgflip | imgrotator | legendbox | memberpages | message | miniblog | morepagedata | newsletter241 | newsrotator | onepage | pdfviewer | poll | quoteoftheday 08 | realblog.3.0.8 | recaptcha | sitemapper | slideshow | socialshareprivacy | teaser_XH_1-2 | themeswitcher | translator | twocents.1beta1 | uploader_1beta2 | video | wdir.1 | yanp
Last edited by Tata on Thu Jun 01, 2017 11:03 am, edited 1 time in total.
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

cmb
Posts: 13273
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by cmb » Thu Jun 01, 2017 7:45 am

Tata wrote:Advancednews must not be installed, or the page won't load at all. It reposrts
[…]
Da stimmt wohl grundsätzlich was nicht, aber dieser Fehler wird möglicherweise nur unter XH 1.7 ausgelöst (vielleicht wegen https://github.com/cmsimple-xh/cmsimple-xh/issues/21). Aber: wird Advancednews überhaupt noch gebraucht? Eigentlich ist Realblog_XH ja der (inderekte) Nachfolger, und es gibt noch andere News-Plugins.
Tata wrote:Oder, schlagt mal vor, welche der Pligins braucht man gar nicht testen.
Es ist nicht nötig, diejenigen Plugins zu testen, die bereits als inkompatibel aufgeführt sind, solange es dafür keine Fixes gibt. Und im Zweifel auch mal Harmuts Kompatibilitätsliste anschauen wo auch Kommentare hinterlassen werden könnnen.
Christoph M. Becker – Plugins for CMSimple_XH

Tata
Posts: 3037
Joined: Tue May 20, 2008 5:34 am
Location: Slovakia
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by Tata » Thu Jun 01, 2017 11:23 am

Eine Kleinigkeit habe ich jetyt gefunden, while testing Holger's hi_fancybox plugin. It requires advanced information for the links. But this TAB is not present in tinmce4.
BTW how to activate Fa with ckeditor?
CMSimple.sk
It's no shame to ask for an answer if all efforts failed.
But it's awful to ask without any effort to find the answer yourself.

frase
Posts: 3015
Joined: Thu Apr 21, 2016 6:32 am
Location: Saxony
Contact:

Re: CMSimple_XH 1.7.0rc1

Post by frase » Thu Jun 01, 2017 11:45 am

Tata wrote:BTW how to activate Fa with ckeditor?
Das frage ich mich allerdings auch.
Handbuch wrote:Sie benötigen zumindest CKEditor 2.2 um das fontawesome Plugin verwenden zu können; dieses wird dann automatisch vom CKEditor geladen.
Das tut es aber nicht.

Ich habe mal spaßeshalber den gesamten Ordner-Inhalt von ...\plugins\fa\editors\ckeditor\ kopiert in einen Ordner "fontawesome" in: ...\plugins\ckeditor\plugins_external\

Danach erscheint das FA-Symbol im CKE. Auch der Dialog öffnet sich - aber keine Icons und keine Funktionalität.

Post Reply