Print funktion - åbne i _blank

Et CMSimple support forum for dansktalende brugere og udviklere

Moderator: ZiPs

MortenBerg
Posts: 20
Joined: Wed Feb 16, 2011 3:41 pm

Print funktion - åbne i _blank

Postby MortenBerg » Sat Feb 21, 2015 12:14 pm

Hej igen,

Jeg har tidligere modtaget følgende kode fra Zip til at få print funktionen til at åbne i nyt vindue (_blank) så man ikke forlader hovedsiden. Funktionen har virket i tidligere funktioner af CMSimple men har aldrig fået koden til _XH.

De gamle instruktioner fra Zip:
I filen cms.php skal du finde linje 715 og indsætte dette

Code: Select all
onclick="window.open(this.href); return false"

Så den kommer til at se sådan ud

Code: Select all
return '<a href="'.$sn.'?'.$t.'" onclick="window.open(this.href); return false">'.$tx['menu']['print'].'</a>';

I de andre CMSimple versioner, er det blot en anden linje, men samme kode.

Nogen som kan fortælle hvad der skal ændres i cms.php nu - kører 1.6.5?

cmb
Posts: 12007
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Print funktion - åbne i _blank

Postby cmb » Sat Feb 21, 2015 12:29 pm

MortenBerg wrote:Nogen som kan fortælle hvad der skal ændres i cms.php nu - kører 1.6.5?

Det er nu linie 324 i cmsimple/tplfuncs.php.

Men der er ingen grund længere at ændre en kerne-fil (cmsimple/*) siden CMSimple_XH 1.6. Du skal blot erstatte <php echo printlink ()?> I skabelonen (template.htm) med følgende:

Code: Select all

<a href="' . XH_printUrl() . '" onclick="window.open(this.href); return false">' . $tx['menu']['print'] . '</a>
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

MortenBerg
Posts: 20
Joined: Wed Feb 16, 2011 3:41 pm

Re: Print funktion - åbne i _blank

Postby MortenBerg » Sat Feb 21, 2015 12:45 pm

Hej cmb,

Det kan jeg ikke få til at virke.

Gamle kode i template:
<div class="PrintTop"><?php echo printlink();?></div>

Tekst som fremgik af site: "Print Version"

Ny kode iht. din vejledning:
<div class="PrintTop"><a href="' . XH_printUrl() . '" onclick="window.open(this.href); return false">' . $tx['menu']['print'] . '</a></div>

Tekst som fremgår af site: " ' . $tx['menu']['print'] . ' "
Den åbner i nyt vindue = korrekt
Men der er intet indhold i nyt vindue..!!

Se link: http://www.cs-lifecare.dk/?Priser
Last edited by MortenBerg on Sat Feb 21, 2015 12:51 pm, edited 1 time in total.

cmb
Posts: 12007
Joined: Tue Jun 21, 2011 11:04 am
Location: Mü-Sa, RLP, DE
Contact:

Re: Print funktion - åbne i _blank

Postby cmb » Sat Feb 21, 2015 12:50 pm

Beklager, forkert kode. :oops: Brug:

Code: Select all

<div class="PrintTop"><a href="<?php echo XH_printUrl()?>" onclick="window.open(this.href); return false"><?php echo $tx['menu']['print']?></a></div>
Christoph M. Becker –Plugins for CMSimple_XH, but not for CMSimple 4+

MortenBerg
Posts: 20
Joined: Wed Feb 16, 2011 3:41 pm

Re: Print funktion - åbne i _blank

Postby MortenBerg » Sat Feb 21, 2015 12:53 pm

Top top klasse :D

Mange tak for hurtig hjælp


Return to “Dansk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest