Search found 64 matches

by tanavots
Fri Sep 08, 2017 6:33 am
Forum: General Discussions & Announcements
Topic: CMSimple_XH 1.7.0
Replies: 43
Views: 3053

Re: CMSimple_XH 1.7.0

cmb wrote:
21. The login form is now detached from the template.


It is not if I change language to "et". Login form is still inside template.
by tanavots
Tue Jul 04, 2017 3:39 am
Forum: Installation
Topic: CMSimple XH 1.7.0 not editable
Replies: 18
Views: 825

Re: CMSimple XH 1.7.0 not editable

It seems to me the issue is that assets/css/xhstyles.css can't be created, and so it's not loaded, what results in completely broken layout.

Right, that was it! Thanks
by tanavots
Mon Jul 03, 2017 6:18 pm
Forum: Installation
Topic: CMSimple XH 1.7.0 not editable
Replies: 18
Views: 825

Re: CMSimple XH 1.7.0 not editable

Sorry, yes standard one. Strange, now I can log in and editor is working fine. Only error I get is WARNING: file_put_contents(./cmsimple/.sessionname): failed to open stream: Permission denied .../cmsimple/functions.php:2668 Perhaps the issue was related with that. Edit: Something still wrong. If I ...
by tanavots
Mon Jul 03, 2017 4:50 pm
Forum: Installation
Topic: CMSimple XH 1.7.0 not editable
Replies: 18
Views: 825

CMSimple XH 1.7.0 not editable

Hi!

Clean CMSimple XH 1.7.0 working fine on one server, but on another, it displays just blank page after login. The homepage itself working just fine, but I can't edit it. XHdebug does not show anything. There was no problem up to 1.6.10.

Link through the PM if someone interested about this issue.
by tanavots
Sun Jul 02, 2017 5:33 pm
Forum: FAQ's
Topic: Clean URLs
Replies: 145
Views: 65743

Re: Clean URLs

Hi!
How to get subpages work in CMSimple XH 1.7.0 with CleanURL? The editor gives error message

Code: Select all

tinyMCE not present! Either offline or local library missing.

First level pages, plugins and settings are working fine.

Best
by tanavots
Tue May 09, 2017 5:55 am
Forum: Bugs
Topic: Chrome 58 & tinymce
Replies: 1
Views: 210

Chrome 58 & tinymce

I would like to indicate the issue related with Tinymce and Chrome 58 https://github.com/tinymce/tinymce/issues/3611. Issue is fixed in Tinymce 4.5 and above. I noticed that this problem also exist in CMS 1.7.
by tanavots
Wed Feb 22, 2017 6:53 am
Forum: Templates
Topic: Responsive bootstrap Template Acme for CMSimple_XH
Replies: 21
Views: 6339

Re: Responsive bootstrap Template Acme for CMSimple_XH

I have also issue with this template, related with JQuery. A template is using jquery-1.8.3.min.js, which conflict with CMSimple native JQuery. E.g. Advancedform date picker not working with template JQuery and Flexslider not working with native JQuery (autoload on). Unfortunately, I don't have skil...
by tanavots
Tue Dec 13, 2016 6:44 pm
Forum: Bugs
Topic: Filebrowser bug in CMSimple XH 1.6.8
Replies: 2
Views: 380

Filebrowser bug in CMSimple XH 1.6.8

I'm expecting issue where tinimce(4) editor does not show file listing if I try to add image or link (add image button --> Browse). There is just empty page with error message %SCRIPT% %MESSAGE% and buttons Create subfolder and Upload file. Tested on different sites in different servers and all have...
by tanavots
Wed Jul 06, 2016 5:50 pm
Forum: Templates
Topic: Responsive bootstrap Template Acme for CMSimple_XH
Replies: 21
Views: 6339

Re: Responsive bootstrap Template Acme for CMSimple_XH

Is this '510' necessary in bootstrap_menu.php line 512?

Code: Select all

$t = '<li>' . $title . '510</li>';

It show '510' at the end of the locator line.
Image
It appear also after realblog titles.
by tanavots
Fri Feb 19, 2016 12:18 pm
Forum: Addons and Plugins
Topic: Calendar_xh 1.4.6
Replies: 4
Views: 1180

Re: Calendar_xh 1.4.6

Thanks! Looks like working.

Best,
Alo

Go to advanced search